Αποστολή με ταχυμεταφορά Courier Center
– Η προετοιμασία της παραγγελίας σας ξεκινάει άμεσα μόλις την ολοκληρώσετε. Κατόπιν, η παραγγελία σας αποστέλλεται αυθημερόν με Courier Center και η παράδοση της γίνεται εντός 1-2 ημερών (εκτός αν υπάρχει ανωτέρα βία) σε όλη την Ελλάδα. Σας ενημερώνουμε ότι τα έξοδα αποστολής είναι 4,00€ όταν το συνολικό βάρος της παραγγελίας σας δεν υπερβαίνει τα 2 κιλά. Σε περίπτωση που το συνολικό βάρος της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 2 κιλά, τότε η χρέωση είναι 1,10€ για κάθε επιπλέον κιλό.

– Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν όταν το συνολικό κόστος των προϊόντων της παραγγελίας σας είναι 40€ και άνω. Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν στην περίπτωση που το συνολικό βάρος της παραγγελίας δεν υπερβαίνει τα 5 κιλά. Σε περίπτωση που το συνολικό βάρος της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 5 κιλά, τότε η χρέωση είναι 1,10€ για κάθε επιπλέον κιλό.

– Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές (ΔΠ).

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία
– Όταν το συνολικό βάρος της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 10 κιλά τότε σαν πιο οικονομική λύση, η παράδοση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με μεταφορική εταιρεία δικής μας ή δικής σας επιλογής. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας ώστε να βρούμε μαζί την κατάλληλη και πιο οικονομική λύση για την δική σας περίπτωση.