Επιστροφή προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του ichor-epirus.gr σας παραδόθηκαν αλλοιωμένα, κατεστραμμένα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε. Βασική προϋπόθεση για να γίνει δεκτό το αίτημα σας, είναι τα προϊόντα να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς να έχετε ανοίξει τις συσκευασίες τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις όλα τα κόστη επιβαρύνουν το ichor-epirus.gr. Για οποιαδήποτε απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο 6977226737.

Επιστροφές σε προϊόντα για αίτια διαφορετικά από αυτά που αναφέρονται στην προηγούμενη παράγραφο, μπορούν να γίνουν δεκτές, εφόσον βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε και δεν έχουν ανοιχτεί οι αρχικές τους συσκευασίες. Σε αυτή την περίπτωση τα κόστη μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.

Δικαίωμα υπαναχώρησης & Επιστροφή χρημάτων
Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ο χρήστης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την αγορά προϊόντων μέσω του ichor-epirus.gr με δήλωσή του απευθυνόμενη προς την επιχείρηση «ΚΟΙΝΣΕΠ ΙΧΩΡ» με ΑΦΜ 996839899 ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, που εδρεύει στη Χίο, επί της οδού Σκαναβή 24, Δαμαλά 17, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Εντός 14 ημερών και αφού εγκριθεί η επιστροφή και η αρχική παραγγελία σας να έχει πληρωθεί με αντικαταβολή, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, τότε θα λάβετε πίσω τα χρήματά σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Διετής εγγύηση προϊόντων σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία
Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, παρέχεται διετής εγγύηση για τα μη αναλώσιμα προϊόντα του καταστήματος μας. Η διετής εγγύηση αρχίζει από τη στιγμή που παραλάβατε το προϊόν. Η εγγύηση σας εξασφαλίζει το δικαίωμα αντικατάστασης ή αποζημίωσης στην περίπτωση που το προϊόν ή τα προϊόντα που παραλάβατε από το ichor-epirus.gr, δεν ανταποκρίνονται στα διαφημιζόμενα ή είναι ελλαττωματικά.

Φθορές προϊόντων
Προτείνεται στους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος όταν παραλαμβάνουν προϊόντα σε γυάλινες συσκευασίες και αυτές έχουν υποστεί φθορά, ράγισμα ή ολική καταστροφή τότε θα πρέπει να απευθυνθούν στη ταχυμεταφορική εταιρεία εντός 24ωρου από την ώρα παραλαβής. Για να αποζημιωθεί η τυχόν φθορά θα πρέπει να μην αφαιρέσουν τα προϊόντα από το δέμα και να παραδοθεί όπως ακριβώς παραλήφθηκε στην ταχυμεταφορική εταιρεία εντός 24ώρου.

Ακύρωση Παραγγελίας
Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

– Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «επιστροφή» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «διαγραφή».

– Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 6977226737 για να δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας εντός της ίδιας ημέρας.

– Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να μας καλέστε το 6977226737 κατά τις ώρες λειτουργίας του τηλεφωνικού μας κέντρου και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Η ακύρωση δεν επέρχεται αν δεν αποσταλεί σχετική επιβεβαίωση εκ μέρους του ichor-epirus.gr.

– Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία και έχει αποσταλεί δεν μπορεί να ακυρωθεί.

– Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 6977226737 εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.